Πιστοποιήσεις ACTA

Certified Computer Aided Designer – CCAD

Πιστοποιημένος Ειδικός Ανάπτυξης Τεχνικού Σχεδίου με χρήση του προγράμματος AutoCAD.

Το πιστοποιητικό Certified Computer Aided Designer (CCAD) σχεδιάστηκε για να καλύψει την πιο δυναμική και ευρείας χρήσης σχεδιαστική πλατφόρμα, η οποία έχει κυριαρχήσει στην αγορά εργασίας. Η πιστοποιημένη γνώση της σχεδίασης με το AUTOCAD αποτελεί ίσως το κυριότερο εισιτήριο για την ένταξη του νέου επαγγελματία στον τεχνικό κόσμο.

Εφαρμογές που υποστηρίζονται: AutoCAD 2006 και ανώτερη έκδοση.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 5 ερωτήσεις κλειστού τύπου και 4 ασκήσεις. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Certified Computer Aided Designer

Περισσότερες πληροφορίες:

Certified Computer Aided Designer ADVanced – CCAD ADVanced

Πιστοποιημένος Ειδικός Δισδιάστατης, Τρισδιάστατης Σχεδίασης και Φωτορεαλιστικής Απεικόνισης με χρήση του προγράμματος AutoCAD.

Το πιστοποιητικό Certified Computer Aided Designer ADVanced (CCAD ADVanced) αποτελεί το διαβατήριο για αυτόν που θέλει να αποδείξει την επαγγελματικού επιπέδου γνώση του κορυφαίου σχεδιαστικού προγράμματος της αγοράς. Πιστοποιεί τις εξειδικευμένες γνώσεις στη δισδιάστατη και τρισδιάστατη σχεδίαση αλλά και στη φωτορεαλιστική απεικόνιση τρισδιάστατων μοντέλων στο AutoCAD. Αποτελεί απαραίτητο εχέγγυο για κάθε μηχανικό / σχεδιαστή / φοιτητή κα.

Εφαρμογές που υποστηρίζονται: AutoCAD 2007 και ανώτερη έκδοση.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 3 ερωτήσεις κλειστού τύπου και 13 ασκήσεις. Διάρκεια εξέτασης 90 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Certified Computer Aided Designer advanced

Περισσότερες πληροφορίες:

Certified Three-dimensional Graphics Designer – CTGD

Πιστοποιημένος Σχεδιαστής Τρισδιάστατων Γραφικών με χρήση του προγράμματος 3ds MAX.

Το Certified Three-dimensional Graphics Designer (CTGD) αποτελεί το διαβατήριο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο των γραφικών και της τρισδιάστατης απεικόνισης. Πιστοποιεί τις εξειδικευμένες γνώσεις στην τρισδιάστατη σχεδίαση και στη παραγωγή φωτορεαλιστικών απεικονίσεων υψηλής ποιότητας. Αποτελεί πλέον το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε μηχανικό, διακοσμητή, γραφίστα και σχεδιαστή στην αγορά εργασίας.

Εφαρμογές που υποστηρίζονται: 3d Studio MAX 2009.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 9 ερωτήσεις κλειστού τύπου και 6 ασκήσεις. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Certified Three Dimensional Graphics Designer

Περισσότερες πληροφορίες:

Certified Graphics Designer – CGD

Πιστοποιημένος Ειδικός Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας.

Το Certified Graphics Designer (CGD) σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων εκείνων που όχι μόνο θέλουν να μάθουν μεθόδους και τεχνικές για την επεξεργασία εικόνων αλλά και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στη θεωρία των ψηφιακών εικόνων. Οι κάτοχοι του CGD πιστοποιούνται για τα απαραίτητα και βασικά προσόντα που χρειάζεται κάποιος για την επεξεργασία εικόνων.

Εφαρμογές που υποστηρίζονται: Adobe Photoshop CS(8.0) και ανώτερη έκδοση, Gimp.

Ο υποψήφιος καλείται να λύσει 20 ασκήσεις. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Certified Graphics Designer

Περισσότερες πληροφορίες: